2014. augusztus 18., hétfő

Elenor Moran - Reggeli az ágyban

jelen időben vagyunk, a helyszín mindegy is, mert igazából mindig a hősnő fejében és/vagy szívében vagyunk.. igen..
rövid időnyi házasság után Amber megcsalt, elhagyott ex lett.. amit nehezen tud feldolgozni.. mert amúgy annyira együtt voltak ők ketten: a szupernél is szuperebb pincér/mindenes/főnök jobb keze férfi és a jobbnál is jobb séf (Amber), akinek remek ötletei és receptjei  vannak..
de hát bizony a megcsalás - még ha látszólag semmit sem jelentett is a férjnek - az megcsalás.. Amber összekapja magát.. új munka, új hely, új ismeretségek, új receptek.. és egy teljesen új pasi.. aki mellesleg egy híres és ennek megfelelően hisztis sztárséf..

és akkor ne menjünk ettől jobban bele.. igen, voltak nagyon jó gondolatai Ambernek, azonban túl sokat picsog.. talán.. néha nem is "jó" következtetésekre jut.. szerintem.. és igen, voltak nagyon jó helyzetek, azokban nagyon jól kidolgozott feszültségek és sokszor komikum, de mintha kicsit erőltetettek lettek volna..
és igen, izgalmas volt látni egy séf alkotó munkáját, de annyira meg nem volt erre kihegyezve a dolog, hogy igazán képet kaphattam volna.. és igen, azt is jó volt megfigyelni, hogyan fordul a főhős a bajban mégis inkább ahhoz a férfihez, akihez egy-két izgalmas flörtnél azért több fűzi.. igazolva látszik a tétel, hogy (lakva és) bajban ismerszik meg az ember..

és végül, a csodálatos békülés "oldja" meg a befejezést.. hát persze, hogy kibékülnek.. a volt férj és feleség.. (egyébként nem baj, hogy így alakult, simán megérdemlik egymást..)

kicsit úgy tűnhet, mintha ez egy negatív kritika lenne.. azonban nem az.. csak olyan tényszerű.. ez egy olyan könyv volt, ami a romantikus könyvek között egy elég jól olvasható kategóriát kapott.. nem világszám, tényleg.. azonban engem szórakoztatott..

Nincsenek megjegyzések:

Magamról

(micsoda butaság ez...)